Summer days

Azi noapte am ajuns in Italia. Abia asteptam sa fiu aici, sa ma plimb pe stradutele oraselor vechi, sa mananc inghetata si sa ma bucur de arta si timpul liber. Am iesit din camera si m-am intors imediat inapoi. Este atat de cald (desi este ora 17) incat abia poti respira, iar pielea mea inca nu voia sa fie mangaiata de razele soarelui prea puternic. Cum azi noapte nu am dormit, tot din cauza caldurii, dar si a noului membru -Chicco, care avea chef de joaca si ma musca incontinuu, mi-am zis ca e mai bine sa stau in camera si, intr-un final sa fac si eu ceva productiv pana imi voi face curaj sa ies afara.

Inainte de a veni in Italia am fost plecata 5 zile la mare. Iubesc marea! As putea sa o privesc ore in sir fara sa ma plictisesc. Este atat de fascinanta! Imi plac plimbarile pe malul marii, la orice ora si in orice anotimp. Imi place zgomotul valurilor. Poate ca, ne leaga multe de mare…avem si noi adancuri nedescoperite, in care ne pastram in stare pura cateva comori. Sau aceeasi stare de spirit. Cunoastem impreuna atat linistea, cat si tulburarea. Acum ca sunt aici, mi-e dor de mare. Mereu imi este… Imi fac totusi curaj sa pasesc afara, sa vad minunatiile acestui loc.

Processed with VSCO with c1 preset

In toate zilele am purtat tinute casual, destul de simple. Pentru ca imi place rozul, mi am cumparat o multime de piese noi, precum topul, pe care l-am asortat cu o pereche de pantaloni scurti.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s