Pasiune si profesionalism

Hello ladies! Acum o saptamana a avut loc cea de-a sasea intalnire cu bloggeritele din Bacau (pentru mine a fost a doua); o zi minunata, alaturi de oameni frumosi si pasionati de ceea ce fac. Am fost surprinsa cand am citit ca cei de la Selgros Bacau ne invita sa ne petrecem ziua la/cu ei ( ceva nou in Romania).

Nu am fost niciodata sa-mi fac cumparaturile la Selgros deoarece e departe de casa, eu fiind o persoana destul de comoda, dar am vazut lucruri care mi-au placut si care m-au determinat sa devin un client.

Cei care ma cunosc stiu deja ca sunt o vegetariana inraita ( am deja mai bine de doi ani de cand nu mananc carne si nici nu voi mai manca vreodata). Dar ca sa vezi, prima activitate din acea zi a fost chiar vizita la Raionul de carne ( ma refer in spate, sa-i spunem mica fabricuta de carne). Dupa ce ne-am imbracat corespunzator, ce sa mai, niste fashioniste, ne-a fost prezentat tot procesul de prelucrare a carnii. Celor care mananca carne, le recomand sa se intereseze inainte de unde provine carnea, sa se uite la ingrediente, pe scurt sa fie atenti la ceea ce mananca. Cei de la Selgros au dat dovata de transparenta, ne-am uitat chiar si pe retete, fiind surprinsa sa aflu ca micii, crenvustii, etc sunt facuti doar din carne ( si atat!). Apropo, oricine poate vizita fabricuta de carne!

DSCF4750

yjn

A urmat apoi Raionul de Delicatese, unde am gustat un nou tip de branza, Burrata. Doar un cuvand: ” Waaaw”! E delicioasa!

DSCF4781

Si, desigur, Raionul meu preferat – Fructe si Legume, adica Raiul! Datorita acestui raion am devenit eu client Selgros Bacau. Are foarte multe bunatati, care nu se gasesc in alta parte, precum: banane rosii, fructul arborelui de cacao, rambutan, alge, flori comestibile (yamieee), microgreens, etc. Si, Da, le-am gustat pe toate!

njvkjs

gtfd

Ne-am plimbat apoi prin tot magazinul, am facut poze, filmulete, am vorbit, ne-am distrat.

P1300204

Multumim, Selgros Bacau pentru organizare!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s